Kiireistä johtuen ei olla ehditty päivittää treeniblogia. Treenattu kuitenkin ollaan, lähinnä mantan kanssa. Uusi agilitykurssi alkoi, kaksi kertaa ollaan käyty. Hyppytekniikka ollaan hiottu, ja mantakin hyppää jo medikorkeudesta esteet, vihdoin! Viimekertaisissa treeneissä manta venäytti takajalkansa ja jätettiin treeni kesken. Jalka näyttää jo parantuneen.

 

TOKOpuolella sunnuntaina alkoi korkeakoulu (VOI/EVL). Uusi treenipaikka ja uusia treenikavereita. Alkuun otettiin ihan kontaktikävelyä treenikavereita pujottelemalla. Sitten treenailtiin merkkiä. Sitä ei ollakaan aikaisemmin treenailtu, kun oon pelännyt sen sotkevan voittajan ruutua. No, hyvähän sitä on jo alkaa harjoitella.. Manta oppi äkkiä mitä siltä pyysin ja se alkoikin jo sujua aika hyvin parin metrin etäisyydeltä. Seuruuta, lähinnä hidasta käyntiä käännöksillä molempiin suuntiin sekä juoksua. Mantan seuraaminen on kuulemma parantunut kesän aikana! jee! Lopuksi otettiin paikallaistuminen 2min, ei valittamista.

 

Rockyn kanssa ei nyt olla mitään ihmeempiä treenailtu, kotitottista vaan aina joskus. Tavaroiden etsimistä ja sensellaista mukavaa :)