Kisojen jälkeen oli päästävä treenailemaan vapaammin ja rennommin. Mentiin jo heti aamulla Nooran ja Lystin (lk collie) kanssa kentälle.

 

Otettiin paikkamakuuta heti, koska pelkäsin eilisen episodin vaikuttaneen tähän. Jätettiin koirat ja ihan vaan käväistiin piilossa. Piilosta tullessa manta seisoi paikallaan. Ei ollut lähtenyt liikkeelle, mutta hiukan hämillään seisoskeli. Kaukaa pyysin maahan ja namilla palkkasin viereen päästyäni. Uusintayritys. Piilossa oltiin nyt hiukan kauemmin ja ihan rauhassa siellä makailtiin.

Kertailtiin avoimen liikkeitä leikkipalkalla. Hyvin meni. Luoksetuloon olen ajatellut vaihtaa seisomiseen suullisen käskyn. Tänään sitä jo kokeilin pariin otteeseen ja heti kyllä pysähtyi paremmin. Terävämmäksi on saatava, mutta jo tällä muutos oli havaittavissa. Perään läpijuoksua + luoksetuloa kahdella pysäytyksellä. Hienosti tipahtaa maahan hyvästä vauhdista. Cool

Otettiin myös pitkästä aikaa hyppynoutoa, varsin hyvä. Lopuksi muisteltiin ruutua. Osissa. Hyvin löytää ruudun. Vaikeampaa tuntuu olevan ruudussa makaaminen, kun itse kävelen edestakaisin koiran edessä. Tätä lisää treeniohjelmaan. No, ei ole kiire VOI:n kanssa. Tämä kesä junnataan vielä avoimessa.

 

Aamutreenit kruunasi kentänlaidalla olleet agilitykepit, jota hyödynsimme myös. Sehän se vasta kivaa oliki pienen possun mielestä! :)