Tänään liidettiin helteestä huolimatta. Sain auton onneksi varjoon ja omaa vuoroaan Manta sai odotella viileässä takaluukussa. Harjoiteltiin eteenpäin irtoamista. Hyvinhän tuo kahden esteen verran eteni :) Mielenkiintoinen ja haastava rata kasattiin, takaaleikkausta ja yliolanottoa (?) selviydyttiin, kun ensin hiukan sekoiltiin ja viilattiin tekniikkaa.

Huomioitavaa itselle: ei saa laskea omaa kättä kovin alas, manta tiputtaa rimat.

1243882479_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Agitunnin jälkeen otin kentän laidalla seuruuta, juosten ja hitaasti, muutama käännös vasemmalle ja jokunen täyskäännös. Aluksi melko irtonaista seuraamista, parani loppua kohde. Muutama liikkeestä maahan; ok. Liikkeestä seiso meni makailuksi, oli kai niin kuuma. Luoksetuloon lopeteltiin.

Eilen oli korkeakoulun viimeiset treenit. Kuuma oli, mutta treenailtiin parkkiksella varjossa.

Seuraamisen askelia eteen, taakse, oikealle ja vasemmalle. Pakittamista täytyy vähän treenata. Käännöksiä oikealle ja vasemmalle, täyskäännös. Taidetaan vaihtaa ainakin paikallaan täyskäännös vasemmalle, näyttäis tiiviimmältä. Sit otettiin neliöö. Pysähtyi seisomaan ihan nätisti, mutta ei pysyny paikallaan. Istui vasta toisella käskyllä. Maahan ok. Tässä oli hyvä häiriö, Topi-berni makoili aika lähellä neliötä. Lopuksi harjoiteltiin ohjattua noutoa. Kuumuus kai sotki koirankin päätä, eikä meinannut tulla touhusta mitään. Ekalla haki keskimmäisen. Ei oo ikinä tehnyt moista. Otin vaan pois ja käskin uudestaan tuoda oikean. Toi. Pureskeli kovin. Toisella yrittämällä ei millään olis lähteny hakemaan yhtään mitään ja lopulta yritti tuoda mulle merkkikartiota Viaton! Viimeisellä yrityksellä ei ollut kuin yksi kapula, toi sentään sen :) Jei.

Tunnin jälkeen jäätiin ihmettelemään Flyball- touhua, ja päästiin itekin kokeilemaan. No eihän siitä mitään meinannu tulla. Manta turhautui siihen laatikkoon, vaikka sai kuin saikin pallon lentämään pariin otteeseen. Ehkä sitäkin lajia vois joskus kokeilla enemmän.

Rocky-poika oli päässyt isännän kanssa mökille uimaan sillä aikaa kun me tytöt oltiin treenaamassa. Rocky Rrrakastaa uimista!

Keskiviikkona Manta-Katariina täytti 3v. <3

 

Taisi kakku maistua sankarille :)

1243882081_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Iloinen synttäri"vieras" :D

1243881698_img-d41d8cd98f00b204e9800998e