Tänään treenailtiin pikkuisen omassa pihassa. Häiriöna Rocky ja lampaat, molemmat omista aitauksestaan huutelivat :) Manta kävi kyllä isoilla kieroksilla. Ei olla treenattu moneen päivään ja intoa oli vähän liikaakin.

Ruutua. Ekalla kerralla namialusta löytyi moitteettomasti. Toinen yritys ilman namia, ei enää tuntunut muistavan, että sinne ruutuun piti jäädä eikä käydä vain Nolostunut. Muutama toisto joissa huusin seis-käskyn ruutuun päästyä ja menin itse ruutuun palkkaamaan. Ruudussa makailua harjoiteltiin myös. Kävelin eri suuntiin ja hyvinhän siellä pysyttiin. Palkka ruutuun.

Metallinoutoa pitkittäen sekä "tuo"-käskyn antoa että palautusta. Ensimmäisellä kerralla ehti pudottaa kapulan palauttaessa ennen käskyä. Muutaman kerran heittelin aina vain pidempään odotuttaen. Ei moittimista.

Seuraavaksi hyppynoutoa sekä metallisella että puisella kapulalla. Pitkitellen hyppykäskyn antoa tämäkin. Ensimmäisen varasti. Loput ok, paitsi puukapulaa pureskeli vähän.

Pelkkä (avo)hyppy otettiin pari kertaa, kun nyt esteellä oltiin. Ensimmäisellä meni maahan esteen takana. Toisella yrittämällä meni nappiin.