Nopeat treenit tuossa kotipihalla.

Alkuun todella lyhyitä seuraamispätkiä ja täyskäännöksiä. Alkaa olla ihan kohtalaisen näköistä seuraamista :) Jatkettiin hypyllä, muisteltiin sitä avoimen luokan istumista siellä esteen takana. Ekalla yrittämällä piti oikein kahdesti käskeä ennen kuin istui. Tein muutaman kerran ja palkkasin aina istumisesta.

Seuraavaksi puukapulan tasamaanoutoa. Eipä ole tullut treenailtua piiiitkiin aikoihin. Hyvin meni, ei juossut pahasti päinkään palauttaessa. Kokeessa tietty käy kierroksilla ja tömäyttää täysiä päin ja pudottaa kapulan :D :D

 

Kaukot avoimen malliin. Hah, enpäs muistanutkaan miten kauniisti voi kaukokäskyjä koira noudattaakkaan. Ei liikkuunut paikaltaan mihinkään, kun ei ollut se seisominen sotkemassa kuvioita! Jes.

 

Liikkeestä seisominen ei jostain syystä tänään okein meinannut ottaa onnistuakseen, vaikka juuri eilen se niin mallikkaasti menikin. Pysähtyi kyllä heti, mutta lähti hiipimään perään. Outoa. Tein muutaman toiston kunnes onnistui ennen kuin palkkasin. Liikkeestä maahanmeno sujui hienosti.

 

Tunnaria kokeiltiin niin, että viimekesäiseen tunnarialustaan jossa siis vielä viimekesäiset kapulat (4kpl) kiinni, yksi hajuton irtonainen ja oma. Kerralla toi oman! en tiedä tuliko tuurilla, mutta palkkasin hyvin ja jätin tähän yhteen kertaan.

 

Viimeiseksi luoksetulo seisomaan pysäytyksellä, vapautin heittämällä lelun taakse kun koira oli pysähtynyt. Hyvin pysähtyi.

 

Kohta Rockyn kanssa lenkille ja jos jotain temppuja silläkin teettäisi ;)