Nyt on jäänyt treenailut vähiin oman koulun ja matkustelun takia. Niin ja yläkouluryhmäkin jota käyn vetämässä verottaa yhden illan viikossa :) Seli seli.. :D Ollaan nyt sentään pyritty käymään sunnuntaitreeneissä. Nyt loskakelillä kaikki tuntuu olevan turhaa, kun ei tuo nahkamaha halua ymmärrettävästi kovinkaan paljon siellä ihan maantasossa viettää aikaa. En olekaan nyt sitten ulkona treenatessa vaatinut niin täydellisiä suorituksia. Viime treeneissä saatiin Millalta kehuja seuraamisen osalta. Se onkin ehkä kehuista paras, koska seuraaminen on aina ollut tosi rumaa katsottavaa meidän osalta.Ruudussa myös edistymisen merkkejä, ehkä nämä tästä talven aikana selviää..

Kisaaminen nyt sitten jäi tauolle, odotellaan parempia kelejä. Päästiin talveksi myös agiryhmään, joka toinen lauantai olisi tarjolla hallitreeniä WeCa:n hallilla Harjan porukassa.

 

Rocky on päässyt isännän kanssa petoeläinloukkuja tarkistamaan, ja ovatpa nuo jäljestämistäkin yrittäneet vähäsen. Verijälkeä vois varmaan vielä vedellä ennen kuin tulee kunnolla lunta.