Manta kävi tänään puolikkaan tottelevaisuuskokeen verran kisailemassa.

Koe alkoi hyvin;
paikalla istuminen 10
paikalla makaaminen 10

paikallamakuun aikana piilossa ollessa huomasin kehän vieressä (n. 20m kehänauhasta) koulun pihalla lapsia hyppimässä ison vanerilaatikon (haravointijätelaatikko tai katettu hiekkalaatikko tms.) päällä. Arvasin sillon että tää oli sitte tässä. Manta kun pelkää kaikenlaisia outoja ääniä ja lapsia. Manta on sen verran pehmee, että se ei ehdi samana aamupäivänä palautua jos tollasta pelästyy.

Ehdittiin ennen yksilöliikkeitä käymään pissalla ja sitten vein mantan autoon odottamaan, siellä kun se yleensä rauhoittuu. Se olikin ihan rauhallinen kun menin sitä hakemaan, mutta kehään mennessä se muuttui jotenkin hysteeriseksi. Silloin ilmeisesti juurikin kuului ampumaradalta paukauksia (mä en kuullut, siellä tuuli, mutta kehänlaidalla oli ihmiset kuulleet paukauksia). Manta säntäili tuomarin luo, tuli käskystä pois. Säntäsi liikkurin jalkoihin, käskystä takaisin. Ei ollut hanskassa. Ajattelin, että kun se nyt kuitenkin pysyy kehässä, niin kokeillaan ainakin aloittaa.

Yksilöliikkeet alkoi "idarilla" (seiso-istu-maahan). Yritti kovasti tehdä, mutta ei pystynyt keskittymään ollenkaan. Ekalla sivulla istui, tokalla meni maahan ja kolmannella karkasi kehäsihteerin pöydän alle. Tästä liikkeestä siis epäileättä 0.

Saatiin vielä jatkaa. olis ollu fiksua katkaista peli jo tähän, mutta enpä niin tehnyt.

Luoksetulo: Jäi ihan ok makaamaan. Lähti reippaasti kutsusta. Ei pysähtynyt ollenkaan seisomaan ja maahankin tarvitsi kaksi käskyä. :arrow:0.

Tässä vaiheessa päätin, että keskeytän siinä vaiheessa, kun ensimmäinen yksilö-osuus loppuu.

Seuraaminen; no, tulihan se mukana edessä tai takana. Pysähdyksistä ei olis lähteny uudestaan liikkeelle. 6

Ruutu meni myös nollille. Kyllähän tuo vielä yritti, mutta vaati niin paljon apuja, että olisi ollut nolla jo ilman sitäkin seikkaa, että ruudussa ollessa tassu oli yli nauhasta. 0

Tästä kohtaa meni liikkeet kahtia, ja kävin kättelemässä meidät ulos kokeesta. Tuomari Juha Kurtti oli pahoillaan, kun muisti, että on nähnyt meidän onnistuneitakin suorituksia. Sanoi siinä että "Harmi, tässä aloittaessa sanoin näille (kehäsihteerit) että nyt tulee osaava staffi tänne bortsujen joukkoon".

Tää on niin tätä, ikinä ei voi tietää mitä on edessä. Parin viikon päästä uusi yritys. Tänään teen suunnitelman mitä,missä ja miten treenataan kaksi viikkoa ja millaisessa häiriössä.