Ohjatut treenit nahkatehtaan pihalla. Häiriötä oli paljon. Pojat ajelivat äänekkäillä mopoillaan viereisessä metskössä, mennen tullen ajoivat pihan läpi.

Paikalla istuminen 2min. Manta pelkäsi selvästi mopojen ääniä. Istui kyllä nätisti paikallaan, mutta tärisi. Heti perään otettiin uusi paikallaanistuminen, käväistiin vaan piilossa ja palkkaamaan. Paikalla makaaminen 4min. yksitellen maahan. Manta oli kuulemma maannut kauniisti (eikä enää tärissytkään) kahdesti laskenut päänsä tassujen väliin. Tehtiin liike loppuun asti, yksitellen ylös. Ei valittamista.

Seuruuta hitaasti ja juosten. Käännöksiä molempiin suuntiin ja täyskäännöksiä. Askelia eteen ja taakse, oikealle ja vasemmalle. Kamalaa oli tämänpäiväinen seuruu. Edisti ihan helkkaristi ja tuijotti mun oikeeta jalkaa. Käännöksissä vasemmalle koko koira meni hukkaan ja pyöri kuin mikäkin väkkärä. Huoh. Ei taideta ikinä saada aikaseks kaunista seuraamista.

Kaukojen seisomista koitettiin. Ihan vaan namilla vedän vielä koiran seisomaan. Maahan täytyy myös ilmeisesti ohjata kuin pentua, muuten liikkuu kovasti. Pelkästään istu-maahan-vaihtoja muutaman metrin päästä Niissä ei moittimista!

Idarissa maahanmeno ok, istuminen käsiavulla ja seisominen ihan kauhea. Ei meinaa pysähtyä, ja kun vihdoin pysähtyy, ei kestä että menen taakse, vaan kääntyilee. No, tietääpä taas mitä treenata. Liikkeestä seisominen jo oli hallussa ihan hyvin viime kisoja varten.

 

Huomioitavaa:

-Mantan kyynärät makaamisessa (lähinnä kaukot)

-seuraamisen palkka aina vasemmalta ja mielellään taakse. Lelun takaisin laitto myös vasemmalta!