Manta kävi tammikuussa Ventelällä kuvauksissa. Halusin kuvauttaa ihan uteliaisuuttani ennen kuin agilityssä lähdetään rakentamaan kisauraa. Halusin tietää kestääkö koiran paikat ko. harrastusta. No, hyvä että käytiin, vaikka uutiset olikin huonot. Limanin lausumat viralliset tulokset: Lonkat B/C ja kyynärät 2/2. Polvet sentään oli puhtaat. Sekä ventelältä että Limanilta saatiin kyllä lupa harrastaa vielä agilityä, mutta koiran ehdoilla (matalat esteet ym.) ja jos/kun oireilu alkaa, uudelleen kuviin ja agility loppuu siihen. Eipä siis kisata siin' lajissa, mutta omaksi huviksi treenaillaan varmasti mutta varovasti jatkossakin. HARJA:n kesätreenit alkaakin jo varmaan pian kunhan kenttä sulaa. Nyt elellään lisäravinteita syöden ihan normaalia elämää ja seurataan niitä kyynäriä...

 

Ilmoitin Mantan tokotulokset vuodelta 2009 3 eri yhdistyksen vuoden koira-kisoihin. Harjavallan Palvelus- ja seurakoiraharrastajat palkitsivat meidät Vuoden 2009 tokotulokas -pystillä ja Staffordshirenbullterrieriyhdistyksen Vuoden 2009 tokokoira -kisassa Manta sijoittui viidenneksi! :) Oman tokoseuran tuloksia ei ole vielä julkistettu.

1269795842_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tokojutuissa ollaan hinkattu niitä voittajaluokan vaikeita juttuja ja hiukan edistyttykin niissä. Alunperinhän tavoitteena oli korkata VOI jo viime syksynä, mutta kun ollaan aikataulusta jo näin pahasti myöhässä, niin eipä pidetä enää kiirettä. Manta on ilmoitettu oman seuran ensikuun kokeeseen, mutta menemme vielä hakemaan kisakokemusta avoimesta luokasta.

 

Tänä viikonloppuna Manta on ollut BH-kurssilla. Tarkoitus kesän/syksyn aikana suorittaa BH-koe. Kurssi jatkuu vielä yhden viikonlopun verran huhtikuussa.

 

Rocky-Eemeli täytti 6 vuotta nyt maaliskuussa ja viettää iloista kotikoiran elämää. Tänä talvena on Rockyn kanssa hiihdetty muutaman kerran. Siitä poika onkin tykännyt, kun on saanut luvan kanssa vetää! Kunhan lumet sulavat, päästään taas polkupyöräilemään ja kesällä uimaan. Rockyn kanssa on myös aina välillä käyty harjoittelemassa "ihmisten ilmoilla" kulkemista harjavallassa.